MENU

Klantenservice

Zichttermijn en retournering

Conform de wettelijke bepalingen heeft u een zichttermijn van 7 werkdagen, ingaande de dag na ontvangst van de goederen. Tijdens de zichttermijn zult u de goederen en het verpakkingsmateriaal voorzichtig behandelen. Uitpakken en gebruiken is slechts toegestaan om te beoordelen of u het product wilt behouden. Wij nemen geen gedragen schoeisel retour. Wanneer u van het ontbindingsrecht binnen de zichttermijn gebruik wilt maken, dan verzoeken wij u daarvan melding te maken via info@elferink.com. Tevens verzoeken wij u de producten zoveel mogelijk in de originele staat en verpakking terug te sturen met de juiste frankering aan het verzendadres, inclusief eventuele toebehoren. 

Retouradres: 
Elferink Schoenen 
Almeloseweg 4 
7651NG Tubbergen (Ov) 

Retournering van de goederen komt voor uw eigen rekening en risico. Terugbetaling van door u reeds voldane bedragen geschiedt per ommegaande maar uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding van de koop. 

Algemene voorwaarden

Elferink Schoenen en Podologie
Almeloseweg 4
7651 NG Tubbergen
0546631229
info@elferink.com

Kvk: 54501180 
BTWnr: NL1282.99.769.B.01 

Prijzen

De door ons genoemde prijzen zijn altijd inclusief BTW en eventuele overige belastingen, behoudens eventuele kosten van aflevering. Kennelijke vergissingen of kennelijke fouten in het aanbod binden ons niet. Wij behouden ons het recht voor tussentijds wijzigingen in de aanbiedingen te doen. 

Kosten van aflevering

De kosten van aflevering bedragen 6,95 euro bij bestellingen onder de 49,95 euro of gratis als u boven deze grens aankoopt. Wijze van aflevering: Wij doen er alles aan om uw bestelling binnen 2 werkdagen op te sturen. We zullen dat doen via Post.nl. Bij verzending krijgt u van ons bericht. Dit bericht bevat ook een zogenaamde tracking-code. Hiermee kunt u op de site van Post.nl zien waar uw pakket zich bevindt. 

Overige kosten

Voor annulering na bestelling en betaling van uw artikelen brengen wij 2,50 euro aan administratiekosten in rekening. U krijgt dus bij annulering uw aankoopbedrag minus 2,50 euro retour. 

Betalingswijze

U kunt bij ons met iDeal betalen: Levertermijnen en aflevering: Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld betreft de plaats van aflevering het door u opgegeven adres. Tenzij uitdrukkelijk een andere leveringstermijn is afgesproken (bijvoorbeeld indien een andere termijn bij het product staat vermeld) geldt een uiterste levertermijn van 30 dagen. Bij overschrijding van de leveringstermijn zult u hiervan met bekwame spoed op de hoogte worden gebracht, doch uiterlijk binnen 30 dagen nadat u de bestelling heeft geplaatst. U heeft het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden, tenzij u te kennen geeft de aangekondigde langere leveringstermijn te accepteren. Blijkt een product niet meer leverbaar te zijn, dan storten we direct het door u betaalde bedrag retour. 

Service en klachten

Klachten of servicemeldingen kunt u als volgt melden: info@elferink.com Vermeld hierbij svp de bestellingsgegevens en uiteraard uw klacht en de noodzakelijke contactgegevens. 

Privacy

Uw gegevens worden door ons opgeslagen in een persoonsregister. Indien u onze website bezoekt, dan herkent onze webserver uw domeinnaam en emailadres. Naast deze gegevens bewaren wij ook de informatie die u op onze website heeft geraadpleegd. Ook als u op onze website zelf informatie heeft achtergelaten, bijvoorbeeld over door u bestelde producten, dan bewaren wij die, met als doel onze website te verbeteren en de inhoud van de pagina op uw gebruik af te kunnen stemmen. Daarnaast gebruiken wij ze om de overeenkomst correct uit te kunnen voeren en u op de hoogte te houden van interessante acties en aanbiedingen. 

Wij stellen uw persoonsgegevens niet beschikbaar aan derden. 

Wij gebruiken geen cookies. Indien u bezwaar heeft tegen één van bovengenoemde activiteiten, dan kunt u contact met ons opnemen via info@elferink.com. Op eerste verzoek zullen wij uw gegevens verwijderen.